Volt már veletek olyan, hogy elfelejtettétek, hogy tettek fel tampont?
Figyelt kérdés
Nekem most ilyen problémám van. Nem tudom, hogy este tettem-e fel de a végét nem találom...most elmennék nőgyógyászhoz de megvan...vagy így is elmehetek?2016. máj. 23. 12:57
1/8 anonim válasza:
Még sosem történt ilyen velem. De amúgy is azt érezni, hogy bent van-e, ha meg benyúlsz érte, akkor meg pláne
2/8 anonim válasza:
Nem volt! A toxikus somk szindroma miatt ez nem jatek. Zsi or nelkul is ki tudid nyomni, ha elegge lent van, kezzel kihuzhatod. Ha nem megy, doki. Nana, h menstrualsz, hiszen tampont akarnal kivetetni. Ebben az esetben nem gond
3/8 anonim válasza:
Velem már előfordult, hogy félálomban megpróbáltam még egyet feltenni, mire rájöttem, hogy már van bennem egy.:-) Nyúlj be, biztos, hogy meg fogod találni, ha már feltettél egyet, pláne, ha egy ideje már fent van és megszívta magát.
4/8 anonim válasza:
nem volt még ilyen.
hát ha menstruálsz és mégsem jön egy csepp vér sem belőled,akkor biztosan bent van a tampon. várd meg amíg megtelik, de ha jól értem este óta fent van.
guggolj le és próbáld kitapintatni. ha felnyúlsz csak ott kell lennie a kihúzófonálnak is valahol. azok elég biztosak, el nem szakadt,csak felcsúszhatott. próbáld kiszedni. ha nem megy akkor meg nőgyógyász.
de mondom, ha nem lenne fent tampon már kiderült volna.
5/8 anonim válasza:
Még nem fordult elő. e próbáld meg kiszedni, kinyomni, benyúlni érte, ha semmi, akkor orvos. Ha vérzel, is lehet bent, csak már annyira átázott. Tényleg nem játék, komoly bajod is lehet belőle.
6/8 A kérdező kommentje:
szinte biztos vagyok benne hogy nincs fent csak mégis félek mert egyszer volt olyan hogy kiszedtem hogy feltegyem az újat és kettőt szedtem ki..nem is éreztem hogy bennem lenne kettő...elmentem ma kórházba és hát persze hogy nem fogadtak hanem gorombán elküldtek hogy akinek időpontja van az mehet csak és időpontot is neten kell kérni hát köszi. egyébként próbáltam én kitapintani de semmi...egy kis tampon darabot találtam csak ami szerintem a legfrissebbről maradt ott
2016. máj. 23. 16:41
7/8 A kérdező kommentje:
most várjak napokat mire beengednek hogy megnézzék...
2016. máj. 23. 16:41
8/8 anonim válasza:
Bunkó leszek, de nem érdekel: mi az istennyiláért használsz tampont, ha ilyen ostoba vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!