Align tudom visszatartani a pisilést. Ez miért lehet?
2 hónapja kezdôdött ez a probléma, akkor kaptam antibiotikumot felfázásra. A csípô érzés akkor elmúlt, de a gyakori, naponta minimum 7-8-szori pisilés nem múlt el. Kb óránként el kell mennem; ha iszom, utána rögtön, különben helyben bepisilek.
Ez azért is furcsa, mert elôtte 3-4-szer mentem el egy nap, de nem iszom azóta többet, csak a kb 1 liter vizet. Ráadásul évek óta nehezen pisilek, érzem, hogy nagyon kell, de mégsem tudok pisilni.
Pár hónapja kezdtem szedni fogamzásgátlót a párkapcsolatom miatt. Lehet ehhez köze? Vagy valami más miatt?
Elôre is köszönöm a válaszokat! :)
18/L
"Ez azért is furcsa, mert elôtte 3-4-szer mentem el egy nap, de nem iszom azóta többet, csak a kb 1 liter vizet. Ráadásul évek óta nehezen pisilek, érzem, hogy nagyon kell, de mégsem tudok pisilni."
Ezt a részt az ezelôtti idôszakra értettem, amikor még nem volt ez a problémám. Most sajnos visszatartani is alig tudom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!