Bőr és nemibeteg gondozó (STD) de melyik a kettő közül?
Sziasztok!
Férfi beteg vagyok, de ez nőket mégjobban* érinti, talán hamarabb kapok választ itt. Tehát van az Auróra utcai klinika. Pontosabban:
Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi központ. Van náluk bőrgyógyászat is. Nekem szexuális úton átvihető betegségem van, és akihez tartozok bőr-nemibeteg gondozó az már megtette amit tudott. A Mária utcát kihagynám, csiri-biri brigád.
Amit nem tudok! Van BŐRGYÓGYÁSZAT 1 és van BŐRGYÓGYÁSZAT 2. Melyikhez kell időpontot foglalnom?
Ki járt már ott?
mégjobban: Sunyibb, lappangóbb, nincs úgy tünet felfázásnak tűnik. De meddőséget okozhet.
Most "felfázás" vagy mi?
A húgyúti fertőzés nem a bőrgyógyra tartozik, hanem az urológiára. Ha a vesét is érinti, nephrológia.
Ureaplasma fertőzés. Bocsánat, ezt elfelejtettem irni.
Az urológusoknál ez még fel sem vetődött, az elváltozást sem látták. Pedig elég sok urológus látott már. És igazad van, oda is tartozik, ha egyáltalán "hajlandóak" foglalkozni vele.
Kössz, de abból nem kérek. 1 -1,5 hónap várakozás 2 találkozás között, és mindig más orvoshoz kerülsz. Van ott valami Béla. Attól különösen óvakodjatok.
Most már a kérdésemre szeretnék érdemi választ
Kaptál választ: nem a sima bőrgyógyászatra tartozik, elhajtanak onnan. Std központ, urológia (magán, ha az sztk szerinted szar).
Egyébként könnyen gyógyítható. Tenyésztés volt? Antibiotikumot kaptál (clarithromycin)? Partnert figyelmeztetted? Kezelték őt is? Gumit használsz azóta?
Minden megvolt! És a lényeg ez:
"Amit nem tudok! Van BŐRGYÓGYÁSZAT 1 és van BŐRGYÓGYÁSZAT 2. Melyikhez kell időpontot foglalnom?"
A jEK ről beszélek konkrétan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!