Normális, hogy ennyi idősen még nem pontos a ciklusom?
17 éves koromban kezdtem fogamzásgátlót szedni, akkor nagyon tetszett, hogy mindig pontos volt a ciklusom. Két évig szedtem, aztán abbahagytam, most viszont soha nem tudom, hogy kb mikor fog megjönni. A doki szerint normális, mert ne várjam a szervezetemtől, hogy 2 év gyógyszerszedés után hipp-hopp pontos lesz, de már két éve nem szedem, és még mindig van, hogy hol 18napra jön meg, hol 27 napra. Ez viszont szerintem már nem a tabletta hatása.
Vagy ez tejesen normális, és én fújom fel? Nem szeretnék most újra gyógyszer szedni csak azért, hogy pontos legyen, csak furcsállom.
Köszi
L21
Előtte sem volt akkor pontos? Mert a gyógyszer nem gyógyítja ezt meg és most visszatért a gond. Endokrinológushoz kell menned aki rendbe teszi a hormonokat. A nőgyógyász a gyógyszert fogja javasolni, tapasztalat...
Egyébként nem normális, szóval szakember kell aki kezeli a kiváltó okot és nem elfedi a fogamzásgátlóval pl.
A hormon rendszeredet gyötörted, és bizony ez nem málik el nyomtalanul. Valamit, valamiárt.
Majd idővel normálisabb lesz, reméljük.
Nem, előtte sem volt teljesen pontos, viszont kisebb volt a "bármikor megjöhet" időintervallum. Akkor kb egy hétre pontosan tudtam megmondani, hogy kb akkor kell majd.
Akkor lehet ahhoz a másik orvoshoz megyek, mert több nőgyógyász is a gyógyszert javasolta, vagy arra fogta, hogy az miatt nem jó még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!