Mi bajom van? 19/L
Kb. 3-4 hetente elő szokott nálam jönni az, hogy viszket a hüvelyem és ilyenkor a szex is fáj nagyon. Mikor először előjött azt gondoltam, gombás vagyok és használtam rá canestent. Ez még több mint fél évvel ezelőtt volt, akkor elmúlt egy időre, de aztán megint előjött a viszketés, és azóta van ez, hogy pár hetente előjön...
Egy hónappal ezelőtt voltam nőgyógyásznál, akkor nem voltak ilyen tüneteim, de elmondtam neki és megvizsgált, de azt mondta minden rendben van és a hüvelyzuhanyt ajánlotta, hogy használjam, amit használtam is, de szerintem még rosszabb lett tőle...
Jelenleg is viszket, de ilyen durva még sose volt... most reggelre a folyásom nagyon besűrűsödött, ilyen még sosem történt velem. Mi bajom lehet? Gombás lennék?
Ha nem is gomba, de biztos, hogy valami fertőzés. Menj el egy másik nőgyógyászhoz! Ez tuti nem normális. Ha fáj a szex, akkor fertőzés.
19L
Csinált vizsgálatokat a nőgyógyász és azt mondta, minden rendben...
A párom nem volt kezelve, gondoltunk rá, hogy őt is kéne, de őt hogy, mivel lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!