Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3 honapja nem jött meg! Mit...

3 honapja nem jött meg! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3honapja voltam egyutt a legjobb baratommal. Azota nem jott meg (vedekeztunk,es "szagminta alapjan"nem szakadt ki a gumi. A hasam nem kemeny sott semmi jele nincs ,hogy terhes lennek. Tavaly nyaron jott meg eloszor . Lehetseges ,hogy stressz az oka? (Most perpill a tesoimmal elek mert a szuleim kulfoldon vannak) sott fogytam is 15 kg-t,raszoktam a cigire is.. mit tegyek hogy megjojjon?

2016. máj. 17. 20:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
37%

Ekkor ostobaságot! Hat hónap múlva babát szülsz, te, aki magad is csak gyerek vagy. Gratulálok!

Terhességi tesztről nem hallották? Patika nincs a közelben? Koton: bármikor kiszakadht, sajnos.

2016. máj. 17. 20:30
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
14-15 évesen beszedted a nővéred jó sok hormont tartalmazó fogamzásgátló tablettáját? Akkor mi a fenén csodálkozol. 12 évesen már megvan az esélye, hogy teherbe ess! Mint az indiai kislányok.
2016. máj. 17. 20:32
 3/18 anonim ***** válasza:
57%
Vagy terhes vagy vagy hormon problémád van, de mind a kettő esetében egy nőgyógyász tud segíteni, meg egy terhességi gyorsteszt. Nagyon is lehetsz terhes és ha már három hónapja nem jött meg, akkor már el sem lehet vetetni. előbb is eszedbe juthatott volna, hogy megkérdezd vagy utána járj.
2016. máj. 17. 20:32
 4/18 A kérdező kommentje:
Amint leirtam semmi elojele nincs,egy apolo is megnezett aztmondta azert is lehetett mert betegvoltam (nagyon eros antibiotikumot szedtem,es felvagyok fazva)
2016. máj. 17. 20:33
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy terhes vagy, de az a legkönnyebben leellenőrizhető. Veszel a dm-ben egy tesztcsíkot, kb. 400 ft és megtudod terhes vagy-e vagy sem. Ha igen akkor nődoki, ha nem, akkor is nődoki, mert akkor valami gond van, hormonzavar, bármi, 3 hónapos késésnél már általában betegség van a háttérben.
2016. máj. 17. 20:34
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
miért ha nem jött meg akkor az mi ha nem terhességi tünet. az első és legfőbb tünet csak mondom
2016. máj. 17. 20:34
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
az előttem írónak is nagyon igaza van, mert nekem is maradt/marad ki hónapokig ,de én beteg is vagyok pcos-em van.
2016. máj. 17. 20:35
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Antibiotikum és felfázás, vagy forró víz: ezektől inkább erősen megjön, nem pedig elmarad. Terhesség lehet a fő ok.
2016. máj. 17. 20:38
 9/18 A kérdező kommentje:
Szerintem holnap elmegyek es veszek egy tesztet:)
2016. máj. 17. 20:39
 10/18 anonim ***** válasza:
Akár mutat valamit, akár nem: irány a nőgyógyászat. Ezt ki kell vizsgáltatni.
2016. máj. 17. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!