Már 5 hónapja nem jött meg. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Van egy másfél éves lányom és még cicil..már olyan fél éves korába megjött de hol volt hol nem..de most már 5hónapja nincs semmi a hasam meg olyan mint ha fel lennék puffadva.ha leülök csak úszógumim van :D terhes lennék? De gyógyszert is szedek! Mi lehet a baj?2016. ápr. 27. 12:38
1/7 anonim válasza:
5 hónap alatt nem jutott eszedbe felkeresni a nőgyógyászodat? Milyen gyógyszert szedsz, fogamzásgátlót? Amikor első alkalommal kimaradt, nem jutott már akkor eszedbe, hogy valami lehet?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem mert szoptatás alatt természetesnek gondoltam..igen fogamzásgátlót
2016. ápr. 27. 12:44
3/7 anonim válasza:
Bocs, de baromi igénytelen dolog 5 hós kimaradásnál nem nőgyógyászhoz menni, hanem a gyk-n kérdezősködni. Honnan tudjuk mi a bajod? Bármi lehet, rengeteg nőgyógyászati és egyéb betegség van, amitől kimaradhat a menzesz.
4/7 A kérdező kommentje:
Fuu de okos vagy..ha annyira nem tetszik minek szóltál hozzá??
2016. ápr. 27. 12:51
5/7 anonim válasza:
Az, hogy nem mentél nőgyógyászhoz, a te gondod. De még annyi eszed sem volt, hogy egy terhességi tesztet csinálj?!
Az sem mindegy, milyen gyógyszert szedsz, mert van, amit csak szoptatás alatt lehet használni, addig, amíg meg nem jön. Utána másik kell. Mihez igazítod a gyógyszer szedését, ha már öt hónapja nincs menzeszed?
Csinálj meg egy terhességi tesztet, aztán menj nőgyógyászhoz.
6/7 anonim válasza:
Azért válaszoltam, hogy menj nődokihoz, ha már magadtól ez nem jutott eszedbe.
7/7 anonim válasza:
Nem értem az ilyen kérdéseket. Valószínű, hogy mi innen a távolból beléd látunk, hogy mi lehet a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!