3 napig ittam minden nap 1 pohár citromlevet. Mennyit késhet a menstruációm? 17l
Figyelt kérdés
2016. máj. 17. 17:18
1/14 anonim válasza:
Semennyit. 😅 Ez ugyanis hülyeség, a citromlé nincs hatással a hormonokra. Egyszer majd rájössz te is... Addig idd csak, elvégre nagyon egészséges 😉
3/14 anonim válasza:
Nem kesik tőle akkor nekem folyton késne
Heti 3liter citromos vizet iszom
Nem nem citromlével hanem igazi citrombol
Es pontos a menzeszem :)
4/14 anonim válasza:
nagy mennyiségű C vitamintól napi 4-5g tényleg tud késni pár napot. ez citromlével felejtős.
5/14 Hargitai János válasza:
Én az alapkérdéshez nyilvánvaló okokból nem értek, de a citromlé töménytelen fogyasztása tönkreteszi a fogakat.
6/14 anonim válasza:
4 nem bolti citromlével hanem kifacsarok egy vagy másfél citromot es hozza adom vízhez ..:)
8/14 anonim válasza:
Nagyon pontosan 27-28naponkent szokott megjonni. Volt ra pelda hogy megettem ket citromot es kozel 1liter citromllevet megittam kb olyan ot nap alatt es akkor kesett 3napot
9/14 anonim válasza:
Bizony késhet,ha mellette sexuális életet is folytattál egyéb védekezés nélkül,akár egy évet is.
10/14 anonim válasza:
Hetesnek, kilencesnek igaza van. De ha késni fog, biztos nem a citromlétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!