17. napja van meg a menstruációm, semmi fájdalom de nagyon aggaszt mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van időpontom a dokihoz már de nagyon aggaszt hogy nem múlik el. Ez a 17 nap alatt 2-3 napot kihagyott.Nem túl erős de rögös.Nem tudom van e összefüggés de kedden du lefeküdt pihenni és 2,5 órán belül nagyon erős és sok jött ki,ma csütörtökön úgyan ez történt.Mért van ez?2016. máj. 12. 13:58
1/5 anonim válasza:
Te jó ég !! 17 napja???? Akkor jo is ha van időpontot
Írd majd meg mi volt ilyet soha Bem hallottam
Jobbulást kívánok
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a jókívánságot megírom.
2016. máj. 12. 14:24
4/5 anonim válasza:
Ez ix miómára hajaz. Erős, darabos.
5/5 A kérdező kommentje:
Vltam orvosnál leutudta hogy egyszerű hormonzavar premens tablettát ajánlott és ha elmúlik akkor egy citológiát.Hát még mindig nem múlott el.Utólsó átlagba nem erős mini tampon elég de kezdetbe darabos volt már nem.
2016. máj. 18. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!