Mit lehet tenni annak érdekében, hogy következő hónapban biztosan elmaradjon a menstruációm?
A menstruáció eltolása, megszüntetése hormonális beavatkozással érhető el. Pl. fogamzásgátló injekcióval megszüntethető, tablettával pedig eltolható a menzesz ideje.
Ezeken kívül más biztosan működő megoldás nincs.
Ilyen esetben keress fel nőgyógyászt, adhat injekciót ami eltolja. A házi módszereknél 50% esély van csak.
Egyébként a két oldali fájdalommal keress fel szintén dokit, mert lehet ciszta okozza ezt a fájdalmat, nekem is van/volt és miután eltűntek,megszűnt ez a fajta fájdalom.
Hasmenés és puffadás inkább IBS vagy ételallergiára utal nem menstruációs problémára.
Egyértelműen ki kell vizsgálnod a hasmenést és a menstruációs gondokat is.
azt nem értem h a nőgyógyászati ultrahang miért nem mutatott semmit? A tünetek akkor is megvoltak. Vakbélműtétnél megmerném fogadni, hogy az teljesen felesleges volt, de az orvos meg nem vallotta be hogy tévedett, meg amúgy is az a szabály, ha vakbélgyanúval műtenek valakit és mégsem az a probléma, akkor is kiveszik, ha az teljesen egészséges.
Ha áprilisban kezdődtek a tünetek akkor júniusra már rég perforált volna és lehet meg is haltam volna. De nem, még csak cső sem lógott ki a sebből és középen lettem felvágva. Tehát gennyes sem lehetett. Pedig azt mondta hpgy az meg hogy nagyon be volt gyulladva, hát akkor lógott volna ki az a cső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!