Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten kombi milyen? Mire...

Canesten kombi milyen? Mire jo? Mennyibe kerul? Hogy kell hasznalni?

Figyelt kérdés
Olvastam h lesz tole valami folyas ami kijon a kuptol, stb.. Es most szeretnek venni, de kivancsi vagyok h mi hogy van.
2016. máj. 14. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen felrakod a kupot, bekened kivulrol. Utana feher folyasod lesz ami 'kipucol' belulrol. Azt hiszem 2 vagy 3 darabos. Ha nem mulik el orvos.
2016. máj. 14. 15:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Tegyuk fel h felteszem kedden szerdan csutortokon, akkor penteken egyutt lehetek a baratommal? :o fajdalmas azt felrakni?

Lehet belole valami, ha nem gombam van akkor rosszabbit a helyzeten?

Furdes utan alvas elott kell? Mennyibe kerul?

2016. máj. 14. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:

A kezelés alatt (illetve míg van tüneted addig főleg nem) és után pár napig még nem lehet szexelni. Egyébként a partnert is kezelni kell, mert visszafertőz!

Nem fájdalmas feltenni, szinte semmit nem érezni belőle, talán hideg lehet. Érdemes tisztasági betétet betenni mert reggel kifolyik a vivő anyag.

Ha nem gomba akkor ronthat rajta és ha után mész dokihoz akkor a kenet adhat fals eredményt.

2016. máj. 14. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként olyan 2000-3000 között van.
2016. máj. 14. 20:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Koszonom:)

Krem magaba nem eleg?

2016. máj. 15. 05:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem. Kell a kúp is.
2016. máj. 17. 21:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Ma vettem canesten kombi unot (nem volt masik) gondolom ez is jo lesz??

Most este felhelyeztem :/ remelem segiteni fog

De van egy olyan erzesem, h most is viszked...

Olvastam h reggelre folyasom lesz, igaz? Sok? Vagy mennyi lesz?

Mikor fogom azt erezni h hasznalt a kup? Kenocsot 2-3hetig hasznaljam? Ez volt a tajekoztatoban:33

Igy hetvegen nem is lehet egyutt parommal?

2016. máj. 17. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!