Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten kombi 500mg-os...

Canesten kombi 500mg-os huvely tablettat es kremet mennyi ido utan lehet ujra hasznalni?

Figyelt kérdés

Meg sosem volt gombam igazabol, de minden tunetem ennek felelt meg, igy vettem egy canesten kombit. Egy kapszula volt benne es egy krem, a kapszula masnap ki is jott belolem felolvadt allapotban. Rengeteget javult szerintem tole es mar egyaltalan nincs az a viszketo, kellemetlen erzes, de ugyerzem hogy a huvelyem meg nem tisztult ki egeszen (ha lehet igy fogalmazni). Erzek a falamon kisebb maradvanyokat, nem tudom mik lehetnek azok es arra gondoltam hogy talan meg egy kombi segitene.

A masik lehetoseg, hogy elmegyek jovoheten orvoshoz, addig pedig varok hogy a kremmel meg milyen hatast erek el kulsoleg.

Ez az egyszemes tabletta mennyi ideig fejti a hatasat? Tart meg a folyamat, vagy megallt? Erdemes meg egy kombit haszalni?

2016. márc. 18. 08:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet a felolvadt kúpot érzed. Ha nem viszketsz, nincs gombás folyásod, akkor nem kell még egy.

Ha meg választani kell, dokihoz menj inkább

2016. márc. 18. 08:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így egyszer pont mensim kezdetének a napján éreztem hasonló tüneteket és mivel ugye akkor nem lehet ilyesmit használni rá. Megvártam még elmúlt a mensim vettem canesten unot. Hát nem sokkal lett tőle jobb így vettem sima canesten combit ( szinte rögtön) abba 3 kúp van. Elhasználtam és teljesen helyre jöttem :) szóval szerinten nem lesz baj ha te is megpróbálod. 22/l
2016. márc. 18. 08:15
 3/7 A kérdező kommentje:

En is harom tablettasat szerettem volna, de ilyet adott a csaj a gyogyszertarban :/ meg varok a hetvegen, addig kenem magam hatha elmulik.. ha nem akkor jovoheten orvos.

Koszonom a valaszokat!

2016. márc. 18. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak a krémmel sajna nem fog elmúlni mivel azt csak külsőleg lehet használni hüvelybe nem kerülhet az rajta is van a betegtájékoztatón :/ de jobbulást neked!
2016. márc. 18. 11:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom, csak a kulso kellemetlenseg ellen hasznalom azt. Koszonom, remelem hamarosan bekovetkezik..:)(
2016. márc. 18. 20:24
 6/7 anonim válasza:

Canesten kombi mennyibe kerul?:$ nekem is hasonlo a problemam, probaltam mar maga a kenocsot de az nem hasznalt...

Mibe kullonbozik a canesten kombi vagy az uno?

2016. máj. 15. 14:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Olyan 2000 ft korul van,nem olcsó:/ abban különbözik hogy a canesten combi uno ban egy kúp van össz vissz azt az eggyet tudod felhelyezni annak elvileg erősebb a hatása.a canesten combiban pedig 3 kúp van azt három napig kell használni minden este egy kúpot helyezel fel.de szerintem a sima canesten combi jobb megbízhatóbb.nekem az egy uno semmit nem használt utána vettem combit 3 nap alatt teljesen meggyógyultam.
2016. máj. 16. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!