Canesten kombi 500mg-os huvely tablettat es kremet mennyi ido utan lehet ujra hasznalni?
Meg sosem volt gombam igazabol, de minden tunetem ennek felelt meg, igy vettem egy canesten kombit. Egy kapszula volt benne es egy krem, a kapszula masnap ki is jott belolem felolvadt allapotban. Rengeteget javult szerintem tole es mar egyaltalan nincs az a viszketo, kellemetlen erzes, de ugyerzem hogy a huvelyem meg nem tisztult ki egeszen (ha lehet igy fogalmazni). Erzek a falamon kisebb maradvanyokat, nem tudom mik lehetnek azok es arra gondoltam hogy talan meg egy kombi segitene.
A masik lehetoseg, hogy elmegyek jovoheten orvoshoz, addig pedig varok hogy a kremmel meg milyen hatast erek el kulsoleg.
Ez az egyszemes tabletta mennyi ideig fejti a hatasat? Tart meg a folyamat, vagy megallt? Erdemes meg egy kombit haszalni?
Lehet a felolvadt kúpot érzed. Ha nem viszketsz, nincs gombás folyásod, akkor nem kell még egy.
Ha meg választani kell, dokihoz menj inkább
En is harom tablettasat szerettem volna, de ilyet adott a csaj a gyogyszertarban :/ meg varok a hetvegen, addig kenem magam hatha elmulik.. ha nem akkor jovoheten orvos.
Koszonom a valaszokat!
Canesten kombi mennyibe kerul?:$ nekem is hasonlo a problemam, probaltam mar maga a kenocsot de az nem hasznalt...
Mibe kullonbozik a canesten kombi vagy az uno?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!