A nők hogyan pisilnek, ha tampont nyomnak fel?
Figyelt kérdés
Hogyan folyik ki? Nem telik meg a méhük vele?2016. máj. 13. 20:28
1/11 anonim válasza:
Jézus. Remélem, vicces kérdés...
Az KÉT KÜLÖN lyuk...
2/11 anonim válasza:
Nem a pisilő lukba nyomják fel...
3/11 anonim válasza:
MÉH????????? SZERINTED AKKOR HA NEM PISIL AZ ANYUKA, A BABA PISIBEN ÚSZIK? TUDOD VAN A HÚHYHÓLYAG, BENNE A PISI, ÉS A PISI A HÚGYCSŐNYÍLÁSON JÖN KI! A HÉH EGY TELJESEN MÁS DOLOG
4/11 anonim válasza:
A legjobb, ha keresel egy képet, ami megmutatja, hogy mi hol van a női testben... Elvileg biológiából mindannyian találkoztunk is ilyennel...
Elég érdekes lenne, ha a méh és a húgyhólyag egyben lenne... Hogy gondolhat bárki ilyet?
5/11 anonim válasza:
Jaj, hagyjátok már, olyan jót nevettem!
És különben is ki mondta, hogy a nőknek nincs heréjük meg kukijuk? :D
6/11 anonim válasza:
Te jo isten te tuti szűz vagy !!!
7/11 anonim válasza:
Csak hogy válaszoljak rendesen is, a madzagot eltartom a vizelet irányából, így nem lesz olyan pisis.
A húgyhólyagból jön a pisi a húgycsövön át, a tampont pedig a hüvelyedbe helyezed fel, ami a méh kivezetőnyílása.
8/11 anonim válasza:
Dhogyis lány! Egy kiváncsiskodó kamasz! Foglalkozz a tanulással inkább, dolgozat lesz jövő héten bioszból!
9/11 anonim válasza:
Most nem azért, de leírtam mindent rendesen, miért lettem lepontozva? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!