SOS! Menjek nőgyógyászhoz?
Viszket és pirosas a csiklóm és kicsit a környéke is 2 napja.
De nincs semmi más tünet, hasfájás, furcsa folyás vagy ilyenek.Menjek nőgyógyászhoz vagy ez elmúlik?
Miért nem mész ingyenesre, ahol sorbanállás után behívnak? Akkor már holnap mehetnél.
Egyébként a férfi nőgyógyászok gyakran sokkal jobb szakemberek, mint a nők, szóval ne aggódj. :)
De ha nem fogad fiatal korút, akkor teljesen felesleges.
Ez is ingyenes, sorban állni meg nem igazán szeretnék mert tudom hogy sokszor órákig tart.
Tudom, de ez lenne az első alkalom és megnyugtatott volna ha egy nőhöz megyek, de nem baj, jó lesz ez is.
Na az az ami abszolút butaság, hogy a férfi nőgyógyászok jobbak mint a női orvosok!
El ne hidd már hogy akinek meg van "mindene" ami neked is, az rosszabb mint akinek nincs és aki mindent rögtön megért ami problémád van és nem csak az egyetemen tanultakra próbál visszaemlékezni.
Szerintem ez emberfüggő, nők és férfiak között is akad, kedves, figyelmes, óvatos, ugyanúgy mint ahogy lekezelő és felszínes is.
Azért akartam először nőihez menni, mert ő jobban tudja hogy mire gondolok, ugyanazok a szervei vannak, és hiába lehet egy férfi okos, az nem ugyanaz, mintha tapasztalta volna, könyvekből nem lehet mindent megtanulni.
Ez mondjuk hülyeség. Attól, hogy neked pl hüvelygyulladásod van, egy női orvosnak nem feltétlenül volt még életében, így ő is ugyanannyit tud tenni, mint egy férfi orvos.
Másik példa. Attól, hogy a betegnek gerincsérve van, az orvosa lehet bármilyen profi, ha neki nem volt, akkor ő se tudja jobban, mint egy olyan orvos, akinek volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!