Szörös hónalj mit tegyek vele?
Egy klassz kis női borotvával nem fogod magad megvágni. Emeld fel úgy a karod, hogy behajlítod a könyöködnél, mintha meg akarnád érinteni a másik oldalon lévő füledet, így kellően feszes lesz a bőr. Mivel nem egy irányba nő a szőr, így a felső részér felülről, az alsó részét pedig alulról húzd le. Használj borotvahabot vagy gélt (én a gélt jobban szeretem).
De, ha barna hajad van, inkább szedesd le kozmetikussal. Én szőke vagyok, így nem olyan gáz, ha másnap már nő egy kicsit, nem borotválom minden nap (lehetne, mert relatíve gyorsan nő - gyorsabban, mint pl. lábon), mert elég érzékeny a bőröm. De sötétebb hajúaknál nagyon látszik, ha nő.
Viszont, ha még fiatal vagy, lehet, hogy pár napig jó lesz borotvával is, mert akkor még gyengébb a szőrzet. Nem a borotválástól fog megerősödni, hanem a hormonoktól.
Borotválás után ne használj egyből dezodort, és van kifejezetten olyan, amit borotvált hónaljra javasolnak, érdemes olyat beszerezni.
Nem fogod megvágni magadat, ha rendesen kifeszíted a bőrödet. Nyújtsd teljesen hátra a kezedet, stb,majd kitapasztalod, hogy jó.
Vagy borotváld, vagy gyantázd kozmetikussal.
Egyébként nem nő olyan hűdegyorsan borotválkozás után sem.
" fiú vagy lány vagy? ha fiú, akkor attól függ ... van akinek nagyon is jól áll!"
Nők egészsége topicban vajon milyen lehet??
"Ha leborotvalom akkor csak gyorsabban nő! Ez igen... azt nentudom de félek leborotvalni mert ha elvagom ott a bőröm"
Ez WTF??? A mai borotvákkal már nem könnyű elvágni magad. Mármint a márkásakkal. Legalább addig jutnál el hogy veszel egyet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!