Mi lehet ez? Forduljak dokihoz vagy ez még annyira nem baj?
Figyelt kérdés
A menstruáciom 4. napján a párommal együtt voltaunk, mivel arra gondoltam hogy már lassan vége a menzeszemnek ezért már lehet. Csak aztán vérzek továbra is, vagyis ma van egy hete hogy megvan, de csak egy kis mennyiség egy tisztasági elég. Olyan mintha újraindult volna.2016. máj. 12. 13:50
1/5 anonim válasza:
nem gáz. anno nekem azt mondta, akkor menjek vérzéssel, ha már 2 hete folyamatosan megvan.
nálam amúgy a 6-8 nap teljesen átlagos mensi.
2/5 anonim válasza:
Semmi baj, várj egy-két napot, addigra valószínűleg elmúlik. Lehet, hogy egy kevés nyálkahártya bent maradt a szex miatt, és most távozik.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem,én is valami ilyesmire gondoltam,de azért a félsz bennem van,mert ilyen még nem fordult elő velem.
2016. máj. 12. 13:59
4/5 anonim válasza:
2-10 napig normális. Általában 4. 5. naptól már gyengébb, de még akkor is felerősödhet. Egy jó kis szex meg pláne felerősíti, mert olyan élettani hatása van.
5/5 anonim válasza:
Szextől nekem is erősödik, pedig gyógyszert szedek. Természetes.
Nekem is két hetet mondott a doki hogy akkor menjek ha 2 hete van meg már és nem akar múlni, csökkenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!