Most akkor hízzak vagy ne?
Figyelt kérdés
15/L 164 cm 46 kg. A szüleim és a 20 éves bátyám szerint pont jó vagyok és nem kell hogy hízzak, a combjaim legfelül összérnek picit, az arcomon is van toka. Az osztálytársaim szerint viszont hízzak mert anorexiás vagyok, közbe meg nem is tudják a szó jelentését. Az orvosom testtömegnövelő dolgokat ír fel nekem, pedig sportolok is rendszeresen szóval izomhiányom sincs.2016. máj. 10. 19:36
2/5 anonim válasza:
Szerintem ha az étrended rendben van, és sportolsz is, akkor kár eröltetni a hízást. Az anyagcsere úgyis lassul majd ahogy az évek haladnak előre, és bepótolja a kilókat.
3/5 anonim válasza:
TE (!)hogy erzed, kell hiznod vagy nem?
4/5 anonim válasza:
Egyél rendesen. A hízást nem kell erőltetni! Még a csontozatod is inkább gyermek, mint felnőtt. A nemi érés sem fejeződött be. Ha már lennél 18-20 éves, akkor lenne szükség +2kg -ra hogy ideális legyen a súlyod.
5/5 anonim válasza:
Nyugi, én 152 cm és 37 kg vagyok, ehhez képest teljesen jó vagy.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!