13 éves lány vagyok.155 cm és 40 kiló. Junius óta hiztam 5 kilot. De 45 szeretnék lenni. Sokat eszek de nem nagyon hizok. és nem műanyag ételeket. Hanem tésztákat, kenyeret meg ilyesmiket. Hogy hízzak?
Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 12:10
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy Te genetikailag ilyen alkatú vagy.
2/9 anonim válasza:
Testzsír% kéne, nehéz így megmondani, lenne e értelme 5 kg zsírt felszedned.
3/9 anonim válasza:
Attól, hogy ilyeneket eszel nem jelenti azt, hogy megvan a kalóriatöbblet. Én is ilyeneket eszek mindennap mégse hízok el.
Használd a kalóriabázis.hu-t, hogy megtudd mennyit eszel egy nap és, hogy mennyit kellene enned a hízáshoz.
4/9 anonim válasza:
Kezdésnek nem ártana egy vérkép és megnézni, nem működik e túl a pajzsmirigyed. 13 éves lány vagy, változik a hormonrendszered.
Az is lehet, hogy most nősz a leggyorsabban és a többletenergiát felhasználod, amit beviszel, aztán ez majd szépen lelassul és a sok kenyértől meg tésztától szépen elhízol majd, mert ezt szokod meg.
5/9 A kérdező kommentje:
köszike a válaszokat:)
2013. szept. 7. 14:03
6/9 anonim válasza:
Sportolj! Nem a zsírtömeget, hanem az izomtömeget kell növelni.
7/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok ilyen sportos alkat :c
2013. szept. 7. 14:12
8/9 anonim válasza:
Lehet pajzsmirigy probléma! Egy kivizsgálás nem ártana!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!