Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség kéne, nagyoktól,...

Segítség kéne, nagyoktól, felnőttektől tapasztaltaktól?

Figyelt kérdés

Szóval

Jövő héten erdei táborunk lesz. És nekem lassan 15. életévét betöltő lánynak pont akkor jön meg...

Próbálkozok, a menszesz előrehozásával (forró fürdő, tea).

Viszont eddig nem vált be.

Amikor nekem megvan akkor a 2. illetve 3. napon nagyon rosszul vagyok, sápadt vagyok, fáj a hasam, és nagyon megvan. És az osztályfönökünk nagyon nem megértő és egy 15 km-es túrát tervez. Az erdőben. Tampont nem használok de erdőben nem tudom, hogy , hogyan kellene az erdő legmélyén kicserélni. És eléggé kellemetlen egy szituáció lenne, és én guggolva nem is tudok pisilni (elnézést, hogy ezt megemlítem, csak, ha ez nem megy akkor a betétcsere sem fog.)

És kérdésem, hogy szóljak az osztályfönőkömnek, hogy hagy hagyjam ki ezt a hosszú túrát, és addig hasznosan tölteném az időmet? És csak úgy valami tanácsra volna szükségem.

Köszönöm aki elolvassa.

És kérem csak az írjon aki tényleg tanácsot ad és nem kritizál.

2016. máj. 6. 20:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nem használok tampont...:(.

Szóval remélem, hogy megengedi, hogy ne menjek. Meg azt nem akarom, hogy, ha nem megyek akkor elújságolja a gyerekeknek, hogy én az xy azért nem jött, mert megvan neki...:(

2016. máj. 6. 21:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérném anyukámat,hogy írjon egy rövid kis levelet az ofőnek,hogy a túráról felmentsen azt kész! A szülőnek nem mondhat nemet,hiszen az egészségedről van szó!
2016. máj. 6. 23:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi, utolsó. Lehet, hogy ez lesz.
2016. máj. 7. 07:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Anyukad is beszelhetne vele, aznap reggel vehetnel be eros fajdalomcsillapitot. Vigyel is magaddal par darabot. Igyal sok CVitamint vagy c vitamin tablettat szedj.

Extra tampon felesleges...sot butasag mert 6-8 orankent aztis cserelni kell kitudja mikor lesz arra alkalmad! Es nagyon nem ajalnott tovabb fent hagynI. !!:)

2016. máj. 7. 13:01
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, oké :)
2016. máj. 7. 13:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem használj mini tampont, az tökéletes lenne erre az időre.

Vagy azt tudom javasolni, amit még néhányan is, hogy hagyd ki a túrát.

A házi praktikák közül szerintem mind hülyeség, hiszen egyik sem a hormonjaidra hat, tehát értelmetlen az egész.

Tuti, hogy akkor fog megjönni? Lehet, hogy késik pár napot, és akkor jön meg, amikor már itthon leszel. Persze azért vigyél magaddal rengeteg betétet (és tampont).

19L

2016. máj. 8. 19:26
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm :). Kihagyom a turat vegül anyum bezsél vele. :).

Szerintem ez a legjobb megoldás. :)

2016. máj. 8. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!