Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Első fényképezőgépnek mi...

Első fényképezőgépnek mi lenne az ideális, ami anyagilag is olcsó?

Figyelt kérdés
Kezdő fotós vagyok és eddig csak telefonnal fotóztam. 14 éves vagyok, tehát karácsonyra kapnám, de olyan összegben kéne, amitől nem esünk hátra. pl: max.30000

#fotózás #fényképezőgép #ajánlás #amatőr #hozzá értőktől #tapasztaltaktól
2015. dec. 20. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:

háááát e nyiért nem fogsz sztem, de több infó kéne, hogy mire is. mondjuk használtan kifoghatsz akár újszerű darabokat is féláron, harmad áron, szal nem kizárt csak kutass utána alaposan.

kezdőnek, tanuláshoz amúgy semmiképpen se javaslom a felső kategóriás tükörreflexeseket, mert pont a tanulás lényege veszik el. (egyébként a tescoban pont most van akcióban egy Sony bridge gép, az sztem pontosan ideális lenne, csak hát az is 60 ezer Ft).

de mondom nézz körbe a jófogáson, mert sokszor megdöbbentően alacsonyan kínálnak megunt elektronikát és jóformán nem is használták. (tudod ezek is olyanok mint az autók, csak addig van értékük amíg a boltban vannak, ahogy kihoztad, már feléért se tudod eladni ...)

2015. dec. 20. 11:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha komolyabban érdekel a fényképezés és szeretnél tanulni, fejlődni, akkor mindenképpen olyan kamerát éremes választani, amin már van rekesz- és záridő-előválasztás. Ezek pedig sajnos nem olcsók, újonnan kb. ötvenezertől indulnak.

Érdemes lenne esetleg használtan nézegetni, mint előttem írták, lehet találni egész jó gépeket egész olcsón is akár.

2015. dec. 20. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
nézz szét a 220 volt használtgépes oldalán
2015. dec. 20. 15:24
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!!:)
2015. dec. 20. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!