Első fényképezőgépnek mi lenne az ideális, ami anyagilag is olcsó?
háááát e nyiért nem fogsz sztem, de több infó kéne, hogy mire is. mondjuk használtan kifoghatsz akár újszerű darabokat is féláron, harmad áron, szal nem kizárt csak kutass utána alaposan.
kezdőnek, tanuláshoz amúgy semmiképpen se javaslom a felső kategóriás tükörreflexeseket, mert pont a tanulás lényege veszik el. (egyébként a tescoban pont most van akcióban egy Sony bridge gép, az sztem pontosan ideális lenne, csak hát az is 60 ezer Ft).
de mondom nézz körbe a jófogáson, mert sokszor megdöbbentően alacsonyan kínálnak megunt elektronikát és jóformán nem is használták. (tudod ezek is olyanok mint az autók, csak addig van értékük amíg a boltban vannak, ahogy kihoztad, már feléért se tudod eladni ...)
Ha komolyabban érdekel a fényképezés és szeretnél tanulni, fejlődni, akkor mindenképpen olyan kamerát éremes választani, amin már van rekesz- és záridő-előválasztás. Ezek pedig sajnos nem olcsók, újonnan kb. ötvenezertől indulnak.
Érdemes lenne esetleg használtan nézegetni, mint előttem írták, lehet találni egész jó gépeket egész olcsón is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!