Nagyon viszket a puncim. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Arra kelek fel hogy viszket a puncim és csak akkor jobb ha szét tárol a lábaimat. Nagyon rossz nem tudok miatta aludni. Szerintetek mitől lehet?? Légyszíves csak normális válaszokat!!! Köszi!
15/L
2016. máj. 5. 02:37
3/7 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, ott kapsz pontos diagnózist és kapsz rá gyógyszert.
4/7 anonim válasza:
A Canesten combi nagy valószínűséggel segíteni fog.
5/7 anonim válasza:
Vagy gomba, vagy bakteriális fertőzés. Szerintem menj el orvoshoz. Esetleg kérd meg anyukádat, hogy kísérjen el. A Canesten combi gombás fertőzésre valóban jó lehet, amennyiben ez gomba. De ha még szűz vagy, akkor nehézséget okozna a hüvelytabletta felhelyezése, úgy, hogy szerintem orvos ....
6/7 anonim válasza:
Szerintem gombás fertőzésed van, az szokott ilyen tüneteket produkálni. Szólj anyudnak, menjetek el gyermeknőgyógyászatra, ott az orvos kenetet vesz (nem is lehet érezni), elküldi tenyésztésre, és így kiderül, hogy pontosan mi a baj. Csak úgy ne kezdd el magadat otthon kezelgetni, mert inkább árthatsz vele. Ez általában minden nőnek van, sajnos bárhonnan nagyon könnyen össze lehet szedni, szóval ez nem egyedi eset. Nekem pl 2-3 alkalommal volt már életem során.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!