Nőgyógyászhoz szőrösen vagy szőr nélkül?
Figyelt kérdés
Leborotváljátok ott, mielőtt nőgyógyászati vizsgálatra mentek? Elgondolkoztam, melyik a ciki, meghagyni a szőrt vagy csupaszon menni?2016. máj. 1. 13:21
1/6 anonim válasza:
Nőnek mindegy, a férfi meg mindkettőt szereti.
:)
2/6 anonim válasza:
ez teljesen mindegy, amít TISZTA, frissen mosott
3/6 anonim válasza:
Az orvosnak teljesen mindegy a szőrzet. A higiéniai a fontos (a női nemi szervet belül csak orvosi utasításra lehet tisztítani, még vizsgálat előtt sem szabad ezt megtenni, csak a külső területet fontos megmosni), a szőrzet egyáltalán nem.
Igaz, vannak olyan nőgyógyászok, akik felvilágosítják a nőt a szőr fontosságáról, megtartásáról.
4/6 anonim válasza:
Nem borotválom le sem ezért, sem másért.
nőgyógyászhoz nem csak kis fiatal p.ncik járnak :o szóval neki tök mindegy. csak tiszta legyen... (bár ez sem megy mindenkinek)
5/6 anonim válasza:
Csak a nőgyógyász miatt felesleges borotválkozni, őt nem fogja érdekelni a dolog, ha csak nem valamilyen külsőleg megjelenő problémáról van szó (pl. pirosodás kívül). Egyébként talán jobban jársz a szőrrel abból a szempontból is, hogy ha olyan az orvosod, csupasz nemi szerv esetén kikelhet magából, hogy ez mennyire egészségtelen. Én egyszer jártam így, tíz percig pofázott arról, hogy ez mennyire árt nekem.
6/6 anonim válasza:
A nőgyógyászok szerint káros leborotválni!
Engem jól le is toltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!