Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten krémtől hűvelygomba?

Canesten krémtől hűvelygomba?

Figyelt kérdés

Kicsit hulyen hangzik a kerdesem, de.

Volt huvelygombam 5 honappal ezelott, melyet canesten kombival kezeltem es rendejottem. Viszont 3 napja viszketest es folyast eszleltem odalent enyhe modon, amire ugy megijedtem h egybol elkezdtem kenni a kremmel(ami meg megmaradt az elozobol) , miota bekentem felerosedtek a tunetek. Mit tegyek? Vegyek ujre egy canesten kombit es kezeljem magam? :(

2016. ápr. 29. 09:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem attól van bajod, hanem nem használ. Tehát nem olyan gombád van , vagy nem is gomba. Ezt a doki tudja tenyésztés után megmondani. Irány az orvos. Ez csak rosszabb lesz.
2016. ápr. 29. 09:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Neee...:(
2016. ápr. 29. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos a gomba nem mindig gomba, vagy rezisztens lett. Lehet bakteriális fertőzés vagy kevert is. Ezt csak doki tudja megállapítani! Otthon nem fogod tudni kikúrálni magad. Viszont ne kend semmivel! Mert mire odakerülsz nem lesz valós a kép és fals eredményt adhat a tenyésztés is.
2016. ápr. 29. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!