Égett fájt szex után! Mitől lehet? többi lent
Figyelt kérdés
Ma szeretkeztünk a párommal és az elején semmi baj nem volt a végén elélvezett és még utána is csináltuk vagy 5-10 percig és utána mikor kivette akkor éreztem hogy ég fáj meg olyan érzésem volt mintha meglenne duzzadva..ezt érezte olyan 10-15 percig
és mikor elmentem wc-re csípett is... és mikor 2 óra múlva hazamentem elmentem megint wc-re és megint csípett...
és a legfurább hogy picit nagyon picit véreztem is
mitől lehet? segítsetek
remélem nem komoly
(a bunkók és rossz indulatúak kíméljenek! köszönöm)
2016. ápr. 27. 18:45
1/7 anonim válasza:
Több mindentől lehet, nekem is volt aztán kiderült semmi komoly, de azért érdemes kivizsgáltatni, hátha...
2/7 anonim válasza:
Nem szeretkeztetek durván? Csúszott minden, aminek csúsznia kell, előjáték?
3/7 A kérdező kommentje:
eléggé csúszott persze volt minden és mivel szedek gyógyszert belém elment és utána is csináltuk 5-10 percig és utána volt ez.
2016. ápr. 27. 19:23
4/7 anonim válasza:
előfordulhat hogy nem illetek össze.
a túl nagy pénisz okoz ilyen tüneteket.
5/7 A kérdező kommentje:
korábban nem volt ilyen
a kémia 1000%ban működik
2016. ápr. 27. 20:14
6/7 anonim válasza:
1000% hogy nemcsak matekból húztak meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!