Tapasztalatok a gyógynövényekkel való mellnagyobbításról valakinek?
1. Antalvali az egyik legnagyobb 0, én senki helyében nem olvasnám amit összehord.
2. A gyógynövényekkel is vigyázni kell, mivel ugyanolyan hatóanyagot tartalmaz, mint a gyógyszerek ( sok gyógyszerhatóanyagot is ezekből szintetizálnak) viszont nincs olyan pontos betegtájékoztató hozzájuk, valamint egy növényben nincsenek elkülönítve a hatóanyagok, tehát egy növényben többféle hatóanyag is lehet,amelyek különböző dolgokra hatnak. (mellékhatás)
3. ha ez tényleg működne, akkor nem lenne ennyi lány, aki nem elégedett a mellméretével.
Én egy jó szivacsos melltartót javaslok, és ha később sem sikerül megbarátkozni vele, akkor szilikon.
De abszolút át tudom érezni a problémádat, viszont az is biztos hogy engem az alig A kosaras méretem sosem akadályozott meg a párkeresésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!