Hogyan közöljem ezt édesanyámmal?
Figyelt kérdés
Sziasztok 15 éves lány vagyok és még szűz.
Minden jel arra mutat,hogy hüvelygombám van.
Ezt hogyan közöljem édesanyámmal?
2010. ápr. 7. 14:09
1/7 anonim válasza:
így: anyu el kellene menni orvoshoz. véletlen ráültem a nyilvános WC-re és most olyan kellemetlen viszkető érzésem van. ennyi.
3/7 anonim válasza:
anya: viszket odalent. mitcsináljak?
valszeg nemfog meglepődni
4/7 anonim válasza:
Hüvelygombát nagyon könnyű kapni (nekem rendszeresen sikerül, ha a suliban megyek el mosdóba, pedig nem ülök rá -.-). Szerintem anyukád előtt sem ismeretlen. Viszont jó lenne, minél előbb kikezelni. Ne falazz, nincs ebben semmi szégyellni való. Mond neki, hogy hüvelygombás tüneteket produkálsz. Vagy elmentek nődokihoz, vagy megpróbálod a vény nélküli canesten combit. Ez 3 tablettából áll, amit lefekvés előtt kell feltenni, nem vastagadd egy tamponnál.
5/7 A kérdező kommentje:
ksznm a válaszokat
és a dokinál mit csinálnak?
2010. ápr. 7. 15:37
6/7 anonim válasza:
Megkérdezi szűz vagy-e. Utána ennek megfelelően vizsgál. Lehet, hogy csak kicsit széthúzza és úgy nézi meg. Ha valamilyen gyulladás, akkor valószínű már a hüvelybemenetnél is látszik. Utána meg ír gyógyszert. Ha alapos, akkor tablettát és valami hüvelybe helyezhető dolgot is. Vagy lehet,hogy csak krémet a hüvelyedre, mivel szűz vagy és nem biztos,hogy a kúpot fel tudod helyezni.
7/7 A kérdező kommentje:
tampont használok és a kúp nem lehet nagyobb annál (sztem)
nagyon ksznm a segítségeteket
egyébként már közöltem wele és tök lazán wette és holnap megweszi a gyógyszert :)
2010. ápr. 8. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!