Gomba vagy nemi betegség?
Figyelt kérdés
Nemrég feküdtem le a barátommal,gumi nélkül,mert gyogyszert szedek és azóta viszket a csiklóm a hüvelyem és azóta piross is...mitől lehet? Lehet,hogy még nem vagyok megszokva az ő floráival és azert vagy valami nemi betegség?2010. ápr. 7. 08:35
1/7 anonim válasza:
Mióta vagy együtt a barátoddal? Mióta szeded a gyógyszert? Válaszolj!
2/7 anonim válasza:
A gomba pirosodással viszketéssel, fehér, morzsalékos váladékkal jár.
Ha zöldessé, bűzössé válik, az trichonomas, bakteriális fertőzés.
3/7 A kérdező kommentje:
Régóta szedek gyógyszert, mert petefészek cisztám volt és ez rendberakta a menszeszem,mert addig hol megjött,hol kimaradt.2hónapja vagyunk együtt,de még most feküdtünk le elősször.
2010. ápr. 7. 09:12
4/7 anonim válasza:
Vsz. a barátodnak gombás fertőzése van, te meg elkaptad tőle. Canesten combi, recept nélkül kapható, de a barátodat is kezelni kell a krémmel, különben állandóan vissza fog fertőzni.
5/7 anonim válasza:
Nekem nagyon sokszor volt ilyesmi gondom. Menj orvoshoz! Nekem mindig ugyanaz a tünetem volt, de egyszer candidát mutatott a lelet, egyszer colit, egyszer pedig v más bacit.
Nekem mondjuk 1 évig volt ilyen problémám, mert nem volt lactobaci bennem. Menj orvoshoz!
7/7 anonim válasza:
nagy eséllyel gomba, együttlét után gyakran előjöhet, nőgyógyász ad rá kúpot + tablettát, amit mindkettőtöknek be kell venni, nehogy visszakapd újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!