Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon gáz, hogy nem voltam...

Nagyon gáz, hogy nem voltam még nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés
16 voltam mikor elvesztettem a szüzességem, 19 éves koromig volt egy komoly kapcsolatom. Egészen tavalyig csak időszakos dolgok. Most 21 vagyok. Még soha nem voltam nőgyógyásznál mert féltem. Tudom, ez nem indok de ugy gondoltam majd később majd később. Végre rászántam magam. December környéke óta nagyon pattanásos az állam, persze hogy interneten kerestem a tüneteket, rátaláltam a petefészek cisztára és kicsit nagyon félek. Szerintetek nagyon gáz ha eddig még nem voltam nőgyógyásznál?!

2016. ápr. 22. 11:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz,van aki 20-27 évesen megy először.Annyi hogy nézz utána hogyan is zajlik a nőgyógyászati vizsgálat,fel legyél készülni.
2016. ápr. 23. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!