Tegnap voltam nőgyógyásznál, a tóbbit lent írom?
Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 09:49
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat, véletlen rányomtam a küldésre.
Tegnap voltam dokinál és megállapította,hogy méhszájsebem van. A Ph-m savas. Azzal a problémával kerestem fel,hogy mikor pisilek, érzem a hólyagom. Olyan mintha fel lennék fázva, de nem vagyok. Csinált vizeletvizsgálatot, nem gennyes a vizeletem. A sebre a fagyasztást ajánlotta. Szerintetek mitől lehet ez az érzés pisilés közbe? Az eredményem csak hetek múlva küldi.
2016. febr. 9. 09:55
2/2 anonim válasza:
Kis apró szemcséktől, táplálkozás függő. Próbáld meg, hogy éhgyomorra iszol minimum 1 L teát vagy sört. Végezz 10-20 perces ugrálós edzést otthon vagy táncolj, rázzad magad. Ezzel jól átmosod a rendszert és a kis lerakódások ürülnek a vizelettel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!