Hogyan kell a joghurtos tampont használni?
Naponta hányszor, mennyi ideig? Hányszor ismételve?
A gyógyszertári tejsavas cuccokat lassan már mindet végigpróbáltam egy vagyonért, ráadásul egyiknek kellemetlenebb a használata, mint a másiknak.
Kefíreset maximum, de nem joghurtosat és leginkább sehogy, hacsak nem akarsz olyan fertőzést összeszedni, hogy kivegyék a méhed.
Orvosnál mikor jártál utoljára? Mik a panaszok?
Nem ajánlotta orvos, csak már nagyon elegem van belőle, hogy kéthavonta nőgyógyászhoz mászkálok és minden alkalommal 4-8 ezret költök el gyógyszerre.
Most meg amúgy sem vagyok olyan helyzetben, hogy ezt megengedjem magamnak, szóval pharmatexet használtam (pont van itthon). Ettől javult is, viszont hülye voltam, hogy nem csináltam minden nap, mert a pharmától javult, de utána elkezdett erősödni a viszketés és a folyás. Estére megint tettem be pharmatexet, most pedig a tejsavbacit pakolnám vissza, és úgy gondoltam most kipróbálom a natúr joghurtos tampont, csak sehol nincs róla leírás.
1#
Miből gondolod, hogy fertőzést okoz, ráadásul akkorát, hogy " ki kell venni a méhet"?
"Orvosnál mikor jártál utoljára?"
Talán másfél hónapja! Miért?
Mikkel kezeld eddig az orvos? Tenyésztést csinált, hogy mi bajod van, vagy csak irkálja föl a gyógyszereket?
Ha ennyire nem hatásos a kezelés amit előír akkor miért nem váltasz?
Felszálló hüvelyfertőzésből könnyen lehet méhgyulladásod is, ezért írtam, hogy fennáll a kockázata annak is, hogy akár ki kell venni a méhed. Nem Te lennél az első.
Mindig más orvoshoz kerültem. Tenyésztés soha nem volt.
CNS-t kapok mindig, plusz ehhez kaptam már pimafucort-ot, más alkalommal flucinar N-t, bár ennél az alkalomnál más volt, ilyen borzalmas fehér volt a bőröm, meg ehhez kaptam még canesten krémet, meg tablettát egyszer, amit akkor a párom is kapott.
De csak ennél az egy alkalomnál volt kezelve a párom is.
Volt hogy azt mondták, hogy őt nem kell, mert hogy férfi könnyen gyógyul és 2 hét szexmentességtől meggyógyul.
Egyébként kezelések után úgy éreztem helyrejött. Csak utána mindig kialakul újból, de nem közvetlenül menzesz után.
Óvszerrel védekezünk, de nem mindig. A párom bele szokott vinni a rosszba, hogy gumi nélkül kezdjük; vagy volt, hogy pharmatexxel, szóval azért összeérünk.
OLyan is volt hogy lactofeelt-t kaptam. Ehhez azt mondták, hogy 3 havonta használjam, de tökre nem volt világos hogy akkor ezt most örökre, vagy hogy gondolja. Rohadt drága is, meg kifolyik az egész, szóval csak egy dobozzal használtam el, közvetlenül doki után, minden este egyet.
Ez egyébként akkor volt, mikor azt hittem nincs is bajom. Sima rákszűrésre mentem.
Ezt itt találtam gyk-n, ha valakit érdekelne:
joghurtos tamponról, meg teafaolajról ír
""tovább Dr. Hamvas Ferenc adatlapjára
A joghurtos tampon ősi népi gyógymód, igen hatásos. Ha nem híg joghurtba mártja, akkor a tamponnal elegendő bacilus jut a hüvelybe ahhoz, hogy a normál flóra helyreállhasson. Tejsavas irrigálással hasonlóan jó eredmény érhető el.
Gombás hüvelyfertőzésre
Ha már többször találkoztál a hüvelygomba kellemetlen égő, viszkető jeleivel, és kezdődő tüneteid alapján azt gondolod, hogy megint erről lehet szó, kipróbálhatod az alábbi természetes gyógymódot.
Este, lefekvés előtt tégy egy tiszta kávéspohárba három-négy teáskanálnyi élőflórás natúr joghurtot, és csepegtess bele 10-15 csepp teafaolajat. Keverd össze, majd márts bele egy minitampont, melyet helyezz fel éjszakára a hüvelyedbe. A teafaolaj erős baktérium- és gombaölő hatással bír, a joghurt pedig segít visszaállítani a természetes baktériumflóra egyensúlyát.
Arra ügyelj, hogy 100%-os teafalajat használj, ne olyan olyat, aminek csak az illata emlékeztet a növényére. Amennyiben a két-három nap múltán nem tapasztalsz javulást, mindenképpen keresd fel nőgyógyászodat. ""
Közben a nyűgjeimről írtam egy netes orvosnak. Ha válaszol beteszem ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!