Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Osszevereztem a suli egyik...

Osszevereztem a suli egyik szeket, leszidnak/baj lesz?

Figyelt kérdés
Nagyon megjott,es ora vegen vettem eszre hogy olyan lett,nem tudtam letakaritani,mert ott volt a tanar,es gondoltam megvarom mig elmegy,de sajnos meg nem nagyon ment el,es nekem meg mennem kellett menzara,utana meg jottek ertem,nem tudtam egyszeruen letakaritani,ugye nem fognak erte leszidni?:(( nagyon felek:(( nem direkt volt,:( kerlek segitsetek,mit tegyek?:(

2016. ápr. 19. 14:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Miért kenne baj? A tested változik nővé értél, de ilyenkor ha érzed, hogy megjött tanácsos betétet betenni, és kikéredzkedni a mellékhelyiségbe.
2016. ápr. 19. 14:12
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem lesz baj nyugi!
2016. ápr. 19. 14:14
 3/18 anonim ***** válasza:
a takaritonak fingja nincs, ki ül ott. ha mondanak valamit, füllents egyet,hogy nem vetted észre, legközelebb odafigyelsz.. (ha már nem takaritottad akkor le).de kinyírni meg beírni szerintem tuti nem fognak. csak azt nem értem, ha a széked összekented, akkor véres nadrággal hogy ültél be menzára meg stb?nem úgy tűnt hogy volt időd átöltözni.
2016. ápr. 19. 14:15
 4/18 anonim ***** válasza:
1.szerintem volt bent neki valami, legalabbis ha nekem nagyon megjön es osszekenek valamit,az azt jelenti,hogy átáztam...
2016. ápr. 19. 14:17
 5/18 A kérdező kommentje:
Feketeben voltam,es hosszu poloban,ami eltakarta a fenekem,es az elso valaszolonak,hazsnalok betetet,es megyek majdnem minden szunetben a wcre,az egesz napomat a wcn toltom,de tenyleg nagyon megvolt,itthon is minden veres lett(pizsi,naci..stb..)
2016. ápr. 19. 14:19
 6/18 A kérdező kommentje:
De mi lesz ha elmondjak a takaritonok az oszt.fonoknek?:((
2016. ápr. 19. 14:30
 7/18 anonim ***** válasza:
Én tuti letakarítottam volna.
2016. ápr. 19. 14:32
 8/18 A kérdező kommentje:
En is le akartam,de egyszeruen nem volt ra idom,se alkalmam..
2016. ápr. 19. 14:41
 9/18 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi ne aggodj , nem ciki dolog , massal is elofordulhat akarmikor :)
2016. ápr. 19. 15:15
 10/18 anonim ***** válasza:
1. valószínűleg itt kiváncsiskodó kamasz...
2016. ápr. 19. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!