Valami hormon zavarom lehet?
Nagyon szőrös vagyok lány létemre. Ott is ahol nem kellene :$. Nem volt ez mindig így. Kb 2-3 éve lettem ennyire szőrös. Pl a combom is olyan szőrös mint egy férfinak. Akkor a köldök alatti csíkban is erős fekete szőrszálak vannak. :( Nagyon szégyellem magam mások előtt. Plusz azt is észrevettem mintha a vállam szélesebb lenne mint a csipom. Es sokan mondjak h keskeny a csipom :/ Pedig az alakom sem ilyen volt.
És itt van a hajhullásom is. :( A hajam fele sincs már meg. ( Bár szinte 100% hogy a hajfestektol hullik mert a festes utan kezdodott a hullás). Es uj hajszalak sem nonek. Csak a homlokomnal de ki is hullanak.:'( Am a homlokomnal a haj olyan "Miki eger" szeru. Gondolom tudjatok milyenre gondolok. Voltam sima vervetelen. De semmi elteres. :( Akkor ezek mitol lehetnek?
Bocsanat hogy ennyit irtam.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!