Mitől feszülhetnek a melleim és nőttek 1,5 méretet?
Sziasztok, hirtelen nagyon megnőttek a melleim, feszülnek. Olyan érzés kb mintha fel akarnának robbanni. A-B méretből egy erőteljes C-ig duzzadtak.
Előzmények:
- 8 éve kezdtem először fogyózni, 3 év alatt fogytam 30 kg-t
(semmit nem befolyásolt a mensesemen)
- van pár ételallergiám (glutén, tej, szotyi)
- 2015 jan. és 2016 már. között nem volt menzeszem
(ismeretlen ok, orvosnál is voltam 4×, nem igazán foglalkoztak vele)
- ezek után felirattartam magamnak fogamzásgátlót, hogy legyen valami rendszer a dologban
(de a mellfeszülés ez előtt kb 2 - 3 héttel kezdődött, most rendszeres/ál vérzés ugye.. - sokat érhetek vele)
Az egy év kihagyás és a gyógyszer után most fog megjönni harmadszor és már ELÉGGÉ feltűnt, hogy nem a vérzés előtt vagy után áll fenn ez a helyzet, hanem a 28 napban minden nap!! Nagyon fájdalmas, már melltartót hordani, meg öltözni is fáj.
Tippek?

Nem foglalkozott vele, valami olyasmit tett hozzá, hogy lehet h még nem álltak be rendesen a hormonjaim.
18 vagyok, 9 éves koromban jött meg először. Szerintem ezzel nem lehet gond, 2 vérvizsgálatom volt, a hormonjaim rendben vannak.(Egyébként Velgyn fogamzásgátlót szedek, ha valaki ismeri.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!