Hogyan csökkenthetném a mellem méretét?
Miért zavar? Ha aránytalanul nagy, próbáld meg öltözködéssel ellensúlyozni.
Nem csak mellnagyobbítást végeznek, hanem mellkicsinyítést is. Majd ha felnőtt leszel, esetleg... Egyik ismerősömnek volt ilyen problémája, de ő már felnőtt és két gyereket megszült, és tényleg a testéhez képest aránytalanul nagy, lógó mellei voltak. Na neki jót tett a műtét.
De 15 évesen... Minden bizonnyal gyönyörű cicijeid vannak :)
A családban anyukádnak, ha van nővérednek mekkora? Hasonló méretekre számíthatsz amúgy, mint nekik van. Egyáltalán mekkora pontosan? Milyen testalkatú vagy? Kg, magasság?
Fogyással valóban csökkenthető, mert elsők között innen mennek le a kg-ok.
Még nagyon sokat fogsz változni, kb 10évig még, ami alatt lehet kisebbek lesznek, formálódik is addig!
Ilyen korban fogyással
Bár ismerek pálcika lányokat hatalmas mellel, nekik nagyon nem ajánlanám ezt.
Igen emberek, lehet hogy szép egyeseknek, de igen is nagyon kényelmetlen tud lenni a viselete, ezért nem feltétlen kell örülni neki. Könnyen eldeformálhatja a gerincet és nehéz tartani. (Bár nekem nincs nagy mellem, de azért valamennyit tudok a témáról)
Szerintem nézz el ortopédiára egy átlagos vizsgálatra, beszélj erről nekik és csinálj otthon gerinctornát, hogy erősítsd. Ebben a korban sok minden mást nem tudsz csinálni, hogy elkerüld a bajt.
Ha később is zavar, esetleg kényelmetlen, nem jó a tartásod tőle, akkor tényleg sajnos ajánlatos megműttetni.
Ne szorítsd le! Megnyúlnak a szalagok és csúnyán lógni fog - találkoztam már ilyen lánnyal, aki ezt tette és megbánta.
Mekkora méretű, hogy zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!