Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A feleségemmel az intim...

A feleségemmel az intim mosója segítségével az én hugycsövembe nyomtunk levegőt de egyszer olyan érzékeltem mintha pisálni kellene vagyis szerintem levegőt nyomtuk a hugyhojagba lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:

hm? mi az az intim mosoly? néztem neten de nem ad ki találatot. és ha levegőt pumpálsz a töködbe akkor miért olyan meglepő ha levegő kerül a hólyagodba? majd jól kidurran és mehetsz sürgősségi műtétre.

de amúgy ez miért jó? tényleg nagyon érdekel!

másik, hogy miért tetted a teherbeesés kategóriába?

2016. ápr. 12. 22:27
 2/4 anonim válasza:
Mosó-t akart ìrni,csak nem tudta,h az nem ly,hanem j,a birtokrag ìràsa helyesen! Egyébként no comment!
2016. ápr. 12. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:

első vagyok. na szép, hogy kijavították (meg áttették) a kérdést, így én leszek hülyének nézve :)

bár így is elég gyökér elgondolás, de legalább már értem a kérdést! :D köszi kettes!

2016. ápr. 12. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják, hogy fejlődési rendellenesség.
2016. ápr. 13. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!