Gyerek nőgyógyászhoz is mehetek rákszűrésre?
Én 31 éves koromban adtam oda a szüzességemet a férjemnek. 16 éves koromtól azonban felnőtt nőgyógyászhoz jártam.
A szüzességed nem befolyásoló tényező, a korod azonban igen. 17 élvesen már felnőtt problémáid lehetnek, ha vannak, amiket felnőtt nőgyógyász tud hatékonyan kezelni.
Bátorság, neki már egyáltalán semmi újdonságot nem jelent egy női nemi szerv. Olyan, mintha az autószerelőhöz vinnél egy autót. Nem fog rácsodálkozni. :-)
remélem segítek: barátnőmmel nagyon be voltunk szarva a nődokitól, ő kitalálta, h menjünk gyereknőgyógyászhoz (szintén 17 évesek voltunk), ráadásul nő is volt, de egy rémálom volt az a doki, kioktatott, bunkó volt és nem is segített, rettentő kellemetlen volt, mert a fenekemen keresztül vizsgált meg
utána elmentem a kerületi nődokihoz, felnőttorvoshoz, pasihoz, halál rendes volt, jópofa, kedves, nem mondtam h szűz vagyok (nem akartam mégegyszer h úgy vizsgáljanak meg), gond nélkül megvizsgált, rendes úton, nem fájt!....pozitív élmény volt, ja és kb 5 percért kár annyira parázni (tudom könnyen mondom).....sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!