Nektek volt már ilyen érzésetek? Mitől lehet ez?
Az alhasamban és a nemi szervemnél enyhe bizsergető, csiklandozó érzést, le se tudom irni milyen érzés,de körülbelül ilyet érzek délután óta és nem múlik. Mitől lehet ez? Volt már valakinek ilyen? Tegnap este voltam együtt a párommal belém élvezett, de fogamzásgátlót szedek, tegnap vettem be a második szemet belőle.
20/L
Tegnap vetted be a második szemet és már simán beléd élvez? Legalább a mensi első napján kezdted szedni? Mert akkor talán, vagyis TALÁN véd, de erősen kétséges. Nem véletlen, hogy minden orvos minimum 3 hetet javasol, azután mehet beléd a párod.
Terhesség még nem megállapítható, tekintve, hogy a beágyazódás minimum 3 napig tart, már ha egyáltalán bekövetkezik, de szerintem először olvass utána, hogy mi az a terhesség és hogyan jön létre, utána szexelj. Valszeg kevesebb kérdésed marad utána.
Ha megmarad a viszketésnek tűnő dolog, akkor meg fertőzés lesz, irány az orvos.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!