Csajok, nők, nektek szokott ilyen érzésetek lenni?
Figyelt kérdés
Azokon a napokon (és van hogy 1-2 nappal előtte és utána is), úgy érzem, mintha vagy 5 vagy még több kg-al több lennék. Ha egy testhez simuló póló van rajtam, akkor már meglátszik a hasam, a nadrág ami alapból kényelmes, akkor elég kényelmetlen. A közérzetem is olyan, mintha vagy egy 10 napos lakodalom után lennék.
Bár sosem mértem ilyenkor magam, se előtte se utána se közben, de nem hinném, hogy ilyenkor rám jön egy csomó kg plusz, majd utána ahogy jött el is tűnik.
2015. febr. 20. 22:40
1/2 anonim válasza:
Vizet köt meg a szervezetedet, ez normális nyugi:)
2/2 anonim válasza:
Igen, nekem is ilyen szokott lenni. Vékony vagyok, de ilyenkor kicsit felpuffadok, érzem a hasamon h feszül és ilyenkor 1 kilóval több szoktam lenni, gondolom a vízvisszatartás miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!