Jó ötlet a combot gyantázni?
Ha bírja a bőröd, akkor igen. Nekem nem bírja, egyszer egy vékony réteget is letépett róla, valamint a szőrtüszőim se bírják, pöttyös voltak 5napig és utána begyulladtak (bőrgyógyász mondta, hogy ilyen a bőröm, kaptam rá oldatot de nem csináltatom inkább) viszketett, akár itthon, akár kozmetikus csinálta. Sötétedni nem fog, sőt a sokadik után kevesebb és gyengébb lesz. Az, hogy megéri-e az szintén egyéni, hogy milyen gyorsan nő. Nekem a gyanta is 1 hét, kozmetikus is nézett rám, hogy ezek nem a nem kinőttek, hanem ilyen gyorsan nő, de a családban mindenkinek ilyen nálunk. :)
Magadnak egyedül valóban nem fogod tudni megcsinálni, nekem is tesóm csinálta vagy kozmetikus.
Mindenkeppen kozmetikushoz menj vele, Budán a Skintim-be jó árak vannak, 4-5 hetente elég menni.
De semmiképp ne borotváld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!