Normális hogy ennyire erős? 13/l
Második menstruációd, ne csodálkozz, hogy furcsa még. Az is előfordulhat hogy X hónapig nem jön meg.
Rengeteg minden befolyásolja. Engedd meg, hogy az én példámat hozzam.
Nálam az idegesség az, ami nagyon belerondít. 1 héttel korábban vagy később pár nappal rövidebb vagy tovább... Ha meg vagy fázva, akkor még rosszabb. Arcüreggyulladásom volt és fel is fáztam hát ne tudd meg. kb amit leírtál. Legerősebb tampon alig bírt ki 3-4 órát, éjjel 2x cseréltem hogy ne ázzon át.
Válassz hosszabb, erősebb betétet. Éjszakára az Always éjszakai betétjét ajánlom - kicsit borsos, de anno nekem az vált be a legjobban!
A vérrögök miatt pedig ne aggódj, mindenkinél más és más a mennyisége és a nagysága. Nekem van hogy kisebb van hogy nagyobb. Fiatal vagy, most kezdődik, természetes, hogy félsz. Nyugodj meg, és nem lesz semmi baj! :)
Nekem volt, hogy a normál tampon 20 percet bírt (a szokásos minimum 2 óra helyett).... Igaz, ez több évtized teljesen normális (kivéve, hogy teljesen fájdalommentes) menses után történt. A testem néha a 3 legerősebb napot összevonja egybe s ennek a legerősebb részén el se tudnék menni itthonról. Majd be kell szereznem intimtölcsért, az többet vesz fel.
A menses az, aminél nagyon nagyon tág annak köre, hogy mi normális. Bámulatosan változatos, ahogy látszik, még egyetlen ember esetében is...
Nekem is így volt sokáig, normális. Van akinek alig van meg, van akinek erős.
Egyébként azok nem vérrögök, hanem a levált méhnyálkahártyád darabjai! :)
Normális a fémes szag, hisz vér, a szádban is fém íz van, ha vérzik a fogad vagy orrod.
Egyébként érdemes az éjszakai betét használni nappalra ilyen esetben és gyakran ránézni, hogy mi a helyzet. A márkák szempontjából is érdemes kísérletezni, hogy melyik mennyit bír.
Szia, én is hasonló cipőben járok épp, mint te. Szintén 13/L erős vérzéssel.
Próbáld ki, hogy dupla éjszakai betétet raksz be (egymásra ragasztassz 2-t), úgy hátha többet kibír...
Szoros bugyit és szoros nadrágot vegyél föl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!