Judit2310 kérdése:
Szükséges hogy megvárjam a következő menstruációm?
Figyelt kérdés
Hüvelyfertőzést kaptam,amit természetesen kezeltem de sajnos mindig visszatér ezért ma megyek a következő csomag hüvelytablettáért. A múlthavi menstruációm 17-n érkezett,ma pedig már hatodika van.Mit tanácsoltok várjam meg míg elmúlik az e havi mikulásom vagy ma már elkezdhetem felhasználni a gyógyszert? Várom válaszaitok: Köszönöm,Judit.2016. ápr. 6. 12:07
1/3 anonim válasza:
Hány darabos a hüvelytabletta?Ha addigra elfogy mire a menstuáciod megjön,használd!Nagyobb bajod lehet ha hagyod!Orvoshoz kellene menned,ės elmondani h gyakori a problėma!Lehet tampontól,gyakori intim mosakodótól törlökendőtöl,szex után nem fürdėstől vagy ilyesmi!
2/3 anonim válasza:
Ėn betadine kupot használtam,jól kifertőtlenített,abbahagytam a tampont,holott elötte 10ėvig nem volt tőle bajom!Azóta elmúltak az ilyen gondjaim!
3/3 anonim válasza:
Dokival beszélj, jobb ha kezelve van amúgy, sőt késhet tőle, így jobb elkezdeni mielőbb!
Egy immunerősítés sem ártana, nekem mindig akkor volt amikor legyengült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!