Tényel igaz hogy ha sok citromot eszem/citromos vizet iszok akkor le rövidíthető a menstruáció ideje?
Figyelt kérdés
ha igen akkor kb mekkora menyiségben?2016. ápr. 5. 13:26
1/7 anonim válasza:
Erről még nem hallottam. Nekem anno egy korty rumot adtak. (tényleg nem többet!) Tényleg gyorsabban túlestem az egészen.
2/7 anonim válasza:
Nem igaz. A menstruációt természetes módon nem lehet lerövidíteni, hormonális tényezőktől függ, hogy mennyi ideig tart.
3/7 anonim válasza:
Én tavaly nyáron rengeteg citromos vizet ittam és semmit nem változott... Hormonális változással lehet lerövidíteni, a citromban C-vitamin van, ami az immunrendszerre hat.
4/7 anonim válasza:
Februárban meg voltam fázva, ezért sok citromos vizet ittam. A hónap végére elfogyott egy egész üveggel a citromléből. A menstruációm nem a hónap végén jött meg, ahogy korábban szokott, hanem március elején.
5/7 anonim válasza:
Utolsó: valószínűleg a megfázás kavarta meg a ciklusodat, fizikailag lehetetlen, hogy citromlétől megváltozzon a menstruáció ideje vagy intenzitása.
6/7 anonim válasza:
Ez így nem igaz!!
Ha sok citromot eszel akkor 1-2 napra nagyjából elmúlik de utána fölborul a ciklusod!Én is próbáltam ezt a citromos dolgot úgyhogy tapasztalatból mondhatom mindezt.
De szerintem nem éri meg ennyire összekunyulni a ciklusod maximum akkor ha valami fontos esemény lesz pl. valami utazás/kirándulás
7/7 anonim válasza:
Azt hiszem, ezt nem lehet elégszer leírni: a citrom NEM képes befolyásolni a menstruációt. A menstruációt kizárólag hormonális tényezők befolyásolják, tehát csak a véletlen műve, hogy ilyenkor enyhébb volt a vérzés. Az is elképzelhető, hogy az ember annyira rástresszel erre a "citromos" témára, hogy végül nem a citromtól, hanem a stressztől múlik el a vérzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!