Ez ciszta vagy mi ez?
A ciszták havonta jönnek-mennek sajnos, szóval több ciklusban kell ellenőrizni. Gasztroenterológusnál volt?
Endometriózis is lehet, főleg a hasmenés miatt. Szigorú diétával (laktóz és glutén elhagyása), mozgással sokat lehet rajta javítani.
Érdemes lenne egy másik dokit felkeresni, hogy ő mit mond.
voltam novemberben gasztroenterológián is, felirt két gyógyszert aztán letudta annyival. Nem használtak a gyógyszerek, de nem mentem vissza. A papírra ez van írva: gasztroenterológiai eredet nem egyértelmű. Nőgyógyász küldött oda, miután negatív lett minden és elkezdi: nincs olyan nőgyógyászati betegség aminek tünete a hasmenés. Valószínű valami bélbetegség lehet, amit felerősít a menstruáció. Komolyan ezt mondta, ez tényleg baromság akkor. Mi van ha megint nem mutat semmit akkor megint bizonytalanságban maradok. Három kórházban voltam már, sehol sem mondtak egyértelmű diagnózist, csak a műtét után hogy vakbél, de azt nem hiszem el, a tünetek se hasonlitottak. Az pár nap alatt megy végig, én meg akkor kerültem be mikor már két hónapja tüneteim voltak. Műtét előtt nem mondta biztosra a vakbelet és mindenki meglepődik hogy középen lettem felvágva.
Sebész ezt mondta: vagy vakbél vagy petefészek gyulladás.
szeptemberben harmadik kórház a petefészek felé hajlottak, ott volt hüvelyi ultrahang, semmit sem mutatott.
Maga a vérzés okoz hasmenést, nekem is van mindig (alhasi vérbőség és a méh összehúzódások miatt), de tényleg nincs nőgyógyászati betegség ami okozna hasmenést. Ételintolerancia tesztek voltak? Gluténre, laktózra. Vezess egy étkezési naplót és egy széklet naplót!
Nem lenne hülyeség egy teljes tükrözés.
de akkor is van hasmenés, ha nincs meg és egyre rosszabb. Nem az a vizes hasmenés, hanem az a nagyon pépes széklet, ilyen zsírszéklet vagy milyen. De nincs ilyen hogy bizonyos élelmiszerek után.
Pedig az endometriozisban lehet hasmenés, elolvastam egy csomó ilyen oldalt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!