14 vagyok, és már több mint 1,5 éve megjött, de a mellem akkor is kicsi volt, és most is az. Szinte semmit sem nőtt. Ezek szerint én ilyen lapos típus vagyok, és soha nem lesznek nagyobbak? (a méretem A/75)
Már túl sokat nem fog nőni szerintem.De ne keseredj el, a szépség nem a melleken múlik. Nem attól leszel jobb nő hogy 75/C-D-s melleid vannak.
De még 15 éves korodig fejlődik és addig még biztos hogy fog változni.
Értem, köszi!
Én intenzíven sportolok is, és a sportolók általában laposak.. Emiatt is lehetnek kicsik?
max nem zsíros lógós melled lesz hanem szép feszes.
simmán nő még 16-17 ben is. a fiuknak is 21 ig nő :)
Nekem sincs nagy mellem és szerencsére a pasim a formás kis mellekre bukik. Állítólag a nagy lógós mellektől hányingert kap, azt mondja :)
Én elég vékony vagyok, sportos alkat, hát a mellem is kicsi, de egy push-up melltartó sokat dob a helyzeten ha emberek közé megyek :)
Gondolom azt hiszik, hogy nagyobb mellem van, vagy nem tudom, mert sok pasinak szoktam tetszeni :)
mert nagy mellekkel eleve nehezebb futni, hátfájást, gerincproblémákat okozhat
ők inkább mást sportolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!