Hogy lehetnenk nagyobbak a melleim?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=hogy+legyen+..
Itt a segítség!
Fel kéne már fogni,hogy ez nem más mint genetika.Ha kis mellekkel áldott meg a jó isten akkor kis mellekkel is fogsz meghalni(hacsak nem mész plasztikai sebészhez)
A fogamzásgátló sem fogja megnöveszteni,csak a legtöbb lány felszed pár kilót,és van akinek a mellére megy..De ha genetikailag hasra hízol,akkor neked mind oda fog menni..
A torna sem fogja nagyobbá tenni,legfeljebb csak ad neki egy formát.
Szóval nyugodj bele,hogy kis melleid maradnak,és hidd el nekem,hogy
1. van sok férfi aki a kis mellekért van oda
2.Sokkal jobb sokszor egy kismell mint egy nagy kebel.
A fogamzásgátló egy hülyeség, tönkreb@ssz@ a hormonháztartásod. és max azért látszik ,hogy nőtt a melled ha fog.gátlót szedsz, mert akkor híztál is vele együtt. De ez attól is függ milyen típus vagy, hogy hova tudsz hízni fenékre, combra, hasra, vagy mellre... Mert ez sem mindegy.
Ha úgy döntessz hízókúrázz hátha a melledre fogsz hízni. De amúgy semmitől nem lesz nagyobb. Még nőhet bár nekem 14 éves korom óta olyan amilyen ( lapos) és most 18 vagyok.
Ha nem nő semmit, akkor elkell hogy fogadd. Elvégre akinek kicsik a mellei az sokkal fiatalosabb is, na meg nem fog lógni jóesetben.
De ez legyen a legkevesebb problémád életedben! CSak az a lényeg, hogy eltudd fogadni a testedet úgy ahogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!