Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor meg van a menstruációm...

Mikor meg van a menstruációm 6 napig ülök Nem megyek ki a házból sem van valakinek ilyen hasonló problemaja? Választ szeretnék mit tegyek h ne legyen velem ez

Figyelt kérdés
2016. ápr. 2. 17:39
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ez engem is zavar. Én se merek felállni, kényelmetlen.De nem merek tampont használni.
2016. ápr. 5. 17:39
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
De miért nem mertek tampont használni? 😁 Előbbi válaszokat is írtam. Én 14 vagyok és kipróbáltam,hogy milyen és egyszerűen olyan szabadnak érzem olyankor magamat😱 Még tesinél is amikor 8kmet futunk,teljesen kimegy a fejemből,hogy valami bajom van. Nekem mondjuk (valamikor,a vérzés első napjaiba) a gerincem szokott fájni és görcsölni akkor meg Aspirin M-et veszek be és jól leszek. De volt,hogy szenvedtem aztán mondtam,hogy soha többet nem lesz ilyen. 😄 Ja és hozzáteszem,hogy szűz vagyok mégis felment a normál méret,bár én álatalában rakok még a tampon alá betétet,főleg ha tesim van,nem bízom a véletlenekre. 😉 Próbáld ki,ne félj! Nem élhetsz így örökre😉
2016. ápr. 5. 18:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is imádok tampont használni, olyan,mintha meg se lenne a mensim.

19L

2016. ápr. 5. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!