Felhelyeztem a tampont és fáj tőle a hasam! Miért van ez?
Figyelt kérdés
Évek óta tampont használok és eddig nem volt vele semmi problémám, de most, amikor helyeztem felfelé, már akkor elkezdett fájni tőle az alhasam, és azóta is fáj mióta bent van. Mitől lehet ez?2010. ápr. 5. 10:30
1/5 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy mitől lehet, mert én betétet használok, de szerintem vedd ki! Ez nem gyerekjáték, én a helyedben ezeket a napokat inkább betéttel vészelném át.
2/5 anonim válasza:
Én már pár éve tampont használok, de még sosem jártam így. Nem váltottál esetleg méretet ésez túl nagy lenne? Mert ha igen, akkor térj vissza az eddig használt mérethez. Ha viszont mindent úgy tettél ehogyan eddig, akkor nincs más ötletem, csak az, hogy vedd ki és szerezz be betétet.
3/5 A kérdező kommentje:
mindent úgy tettem ahogy eddig, ezért nem értem... a betétet nem szeretem mert kényelmetlen:S
2010. ápr. 5. 10:58
4/5 anonim válasza:
Ez most nem szeretet kérdése. Ha fáj, akkor annak oka van, amit meg kell szüntetni, tehát a legjobb ha kiveszed a tampont.
5/5 anonim válasza:
nekemis volt ilyen, kivettem a tampont, feltettem újra egy másikat és már nemfájt. sztem kicsit más irányba nézett és nyomott vmit.
de olyanis volt h kivettem és ugyanúgy fájt, ezt a menzesz számlájára írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!