Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhelyeztem a hüvelygyűrűt, és nem is érzem, de félek, hogy nincs túl mélyen, és így könnyen kicsúszhat, pl ha tampont cserélek. Továbbá mennyire zavarja a pasit?
Figyelt kérdés
2008. jún. 26. 23:17
1/3 anonim válasza:
Hát azt hogy a pasit mennyire zavarja, én is szeretném tudni, mert én is ezzel szeretnék védekezni, de még nem próbáltam..viszont olvastam a betegtájékoztatót interneten, és abban nagyon pontosan le van írva, hogy a menstruációd után teheted csak fel, és azt hiszem pontosan 3 héttel a felhelyezés időpontja után ki kell vedd! És ezután lesz egy megvonásos vérzés, azaz, "menstruáció"..szal nem igazán értem hogy a hüvelygyűrűre mért akarsz tampont nyomni... O.o
Nézz ennek utána, szerintem a kettőnek semmi keresnivalója egyszerre a hüvelyedben..
2/3 A kérdező kommentje:
Az orvosom és a beteg tájékoztató szerint is,az első gyűrűt a menstruáció első napján kell felhelyezni!
2008. jún. 27. 12:45
3/3 anonim válasza:
Így van akkor kell felhelyezni. De hogyha letelik a 3 hét és a 7 napos szünetnek mondjuk az 5. napján jön meg a vérzés fog tartani neked a 7. napon is mikor fölhelyezed tehát nyugodtan használhatod közben a tampont is! Nem fog kicsúszni hisz elég "nagydarab" a nyíláshoz képest. Pasiknál egyénfüggő kit mennyire zavar! Ha zavarja kiveszed. 24 órából 3-at kint lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!