Mi lehet a baj? Miért hízok, szőrösödök és miért nem jön meg normálisan?
20 éves lány vagyok,13 éves korom óta menstruálok.Eleinte normális volt aztán kb. 2012-13 körül elkezdett kimaradozni,és most ott tartok hogy 4 havonta jön meg.A súlyommal világéletemben problémáim voltak.14 évesen 171 cm és 68 kg voltam,akkor rettenetesen dagadtnak éreztem magam,most már visszasírom azt a súlyt,mivel 110 kg vagyok.Mindenki azt hiszi,hogy tele zabálom magam mindenféle cukros sz@rral,meg gyorskajával,pedig a napját sem tudom mikor ettem utoljára valamit amit szeretek.Csak sovány húst,zöldséget,gyümölcsöt,halat és tejterméket eszek.Egy szelet süteményt (nem 20 dekásra kell gondolni) és egy doboz üditőt havonta egyszer engedélyezek magamnak.Ügyelek a fehérjebevitelre,nem eszek túl sok szénhidrátot és napi 1500 kalóriát fogyasztok.Mellette reggel este fél óra torna.És konkrétan semmit nem fogyok.Viszont ha többet eszek,hízok.Az még amúgy hagyján,hogy vágósúlyban vagyok,de a bundámat a jeti megirigyli.Szőrös a hasam,a mellkasom,az ujjaim,a kezem oldala,az arcom szóval mindenem.Nem kis pihékről beszélünk hanem rendes fekete szőrökről.Naponta legalább fél óra ezeket reggelente eltávolítani.Egyszóval hatalmas vagyok,szőrös és nem menstruálok.És még merem magam nőnek nevezni.Nőgyógyásznál természetesen voltam,nem is egynél.Elvileg PCOS nem áll fenn,a pajzsmirigyem és a hormonjaim is normálisak.Mi a baj velem?Volt már valaki hasonló helyzetben?Esetleg egy kedves,lelkiismeretes orvost (Budapesten lehetőleg) tud valaki ajánlani aki kideríti végre mi a bajom?
Ezeken a képeken az utóbbi évek ciklusai vannak,hátha valaki lát belőle valami értelmeset:
Az esetleges hibákért elnézést,telefonról vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!