Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem tudom normálisan...

Miért nem tudom normálisan betenni a betétet?

Figyelt kérdés

Ha úgy teszem be a betétet, hogy a szárnyakat teljes egészükben a bugyi alá tudjam hajtani, akkor a bugyi varrása mentén lent lesz egy kis szabad rész, ahova néha szokott menni a vérből. Ezért lejjebb szoktam kicsit tenni a betétet, de ott már nem tudom teljesen a szárnyakat visszahajtani (csak félig vagy úgy se), mivel ott már szélesebb a bugyi, tehát nem túl stabil és nem is túl kényelmes így. Nem tudom, mennyire érthető.

Alwayst használok, és az éjszakai és a Normal Plus betéttel van ez a probléma, a kisebb normál méretűvel érdekes módon nincs.

Más is így van ezzel, vagy csak én?

2016. márc. 17. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
A betét ilyen.
2016. márc. 17. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez tényleg ilyen.Mondjuk nekem még soha nem mozdult el/volt kényelmetlen.Nem lehet hogy esetleg más szabású bugyival neked se lenne ilyen problémád?
2016. márc. 18. 23:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Egy másik fazonú bugyival egy fokkal jobb, de szerintem akkor se normális, hogy nem lehet tökéletesen betenni :P
2016. márc. 29. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik tokeletesen illeszkedik :-)
2016. ápr. 11. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!